Generelt

Snart 1 år siden sist

Nå er det på tampen ett år siden sist innlegg her.

Det er flere grunner til det. Ett av dem er tiden. Den har rett og slett ikke strekket til av ymse grunner. Men den biten har nå endret seg, og jeg kan vie mer tid til hobbyen igjen.

Tidligere var jeg veldig aktiv med å delta i konkurranser. Både nasjonalt og internasjonalt. Dette også er i ferd med å endre seg. Av og til må vi ta ett steg tilbake, og se hva vi driver med.

Jeg merket med meg selv at fokusen og gleden med å lage bilder, forsvant litt og litt. Grunnen til det, var at fokuset gikk til kun å handle om å lage nye motiv til neste konkurranse. Innholdet kom i bakgrunnen. Og da ender det opp med å lage bilder bare for å gjøre det. Bare for å samle poeng i FIAP systemet. En annen ting er jo at jeg har allerede vunnet det jeg har ønsket meg. Jeg har fått masse gode awarder i løpet av den tiden jeg har deltatt. Og jeg er storfornøyd med det jeg har oppnådd.

I disse dager venter vi resultatene fra NM, og Trierenberg. Etter det, tenker jeg at jeg tar en lang pause fra alt som heter konkurranser. Og finner igjen gleden med å bare kose meg med å sitte i photoshop igjen. Jeg har kjøpt noen drager, som jeg tenkte å teste ut.

Jeg rett og slett ser fram til photoshop tiden framover:-)

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s